Επιλέξτε τη γλώσσα σας

img1

Ποιοι Είμαστε

Μοναδικός στόχος ο εκσυγχρονισμός και η αύξηση της παραγωγικότητας των συγκροτημάτων που κατασκευάζει η εταιρεία με καθοδήγηση από κομπιούτερ και πλήρη επικοινωνία με αυτά όπου και αν βρίσκονται, για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

Βάσει επενδυτικών προγραμμάτων που ακολουθεί η εταιρεία δαπανούνται μεγάλα κεφάλαια για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής των καλουπιών σε μηχανήματα υψηλής πιστότητας και ακρίβειας, CNC, με αποτέλεσμα την ταχύτερη κατασκευή και την άριστη ποιότητα των καλουπιών.

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 1500τ.μ. όπου υπάρχει εκθεσιακός χώρος, χώρος επιδείξεων, δοκιμών και παράδοσης συγκροτημάτων.

img 2

Προοπτικές

Η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΑΒΕΕ «EXTRUDER-PLAST» βρίσκεται σε μια συνεχόμενη ανοδική πορεία επί ένδεκα έτη και το καταφέρνει χάρη στον αξιόπιστο εξοπλισμό που κατασκευάζει και προωθεί και στη σωστή υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή θέλετε προσφορά; Δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Φόρμα Επικοινωνίας